ОСТАННІ НОВИНИ

У водосховищі Добротвірської ТЕС втопився чоловік. Пошуки тіла потопельника досі тривають

|

У Кам’янко-Бузькому районі на водосховищі Добротвірської ТЕС втопився чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

водосховище Добротвірська ТЕС

31 серпня о 4:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селі Старий Добротвір Кам’янко-Бузького району на водосховищі Добротвірської ТЕС втопився 49-річний житель села Волсвин Сокальського району.
Протягом дня для пошукових робіт було залучено водолазів Львівської центральної рятувально-водолазної служби. Роботи припинено о 18.12 год. – тіла не виявлено. 1 вересня з настанням світлої пори доби пошуки будуть продовжені.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертаються до мешканців області бути вкрай обережними під час відпочинку на водоймах. Ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані. Розраховуйте свої сили та не запливайте далеко від берега. Купайтеся тільки у спеціально відведених і обладнаних для цього місцях. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді та уникайте річок зі швидкою течією. Слідкуйте за розвагами дітей, дбайте про безпеку!

Фото: neo7777vitaha.livejournal.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *