ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські охорони затримали злодія, що переховувався в дивані

|

Працівники спецпідрозділу групи затримання Управління поліції охорони у Львівській області викрили спритника, який намагався викрасти майно з приватного будинку. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні поліції охорони.

3

На пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» з приватного, що у селі Скнилів. Оператор пульта на місце спрацювання, негайно, скерувала групу затримання поліції охорони. Прибувши на місце, правоохоронці не виявили зовнішніх ознак злому, але помітили у вікні силует людини. Блокувавши помешкання, правоохоронці викликали власника помешкання, після його приїзду, почали обстежувати домівку. На горищі один з поліцейських помітив диван, в середині якого ховався зловмисник.

2

Як з’ясували правоохоронці 32-річний мешканець смт. Рудно зламав пластикове вікно, зачинив його та проник до помешкання. Побачивши поліцейських охорони, які блокували дім, йому нічого не залишалось як сховатися в будівлі.

При огляді затриманого, при ньому були знайдені золоті речі та цінності, які спритник вже спакував в рюкзак.

1

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших, подібних злочинів.

4

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *