ОСТАННІ НОВИНИ

На ринку «Вернісаж» у Львові торгують орденами «За мужність»?

|

Львівський центр надання послуг учасникам бойових розшукує власника ордена «За мужність ІІІ ступеню». Про це повідомила спільнота центру на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

Так, у Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій звернувся демобілізований боєць батальйону «Воля» Юрій Олійник. Чоловік повідомив, що у місті Кам’янка-Бузька на ринку він побачив на одному з прилавків орден «За мужність ІІІ ступеню».

«В продавця не було документів на нього, хлопець стверджував, що придбав нагороду на ринку «Вернісаж» у Львові. Юрій звернувся до райвідділку міліції, правоохоронці склали протокол і взяли з продавця розписку, що цей орден він зніме з продажу на час слідства до з’ясування обставин.

Юрій розповідає, що цікавився на ринку «Вернісаж» у продавців, чи знають вони щось про цей орден. Там йому сказали, що ордени продають лише з документами на них.

2

Також Юрій консультувався зі спеціалістами щодо походження цього ордену. «Установив цю відзнаку ще президент Кучма. Перші варіанти були без номерів, а потім стали присвоювати номери. Компетентні люди кажуть, що 6-значний номер мають ордена, які випускались і вручались недавно. Я точно знаю, що з 80-ї бригади цей орден отримали двоє хлопців», – каже Юрій.
Можливо цей орден був вкрадений, або загублений.

Якщо хтось впізнає свою відзнаку – зв’яжіться з нами», – повідомили у центрі.

Фото: Facebook-сторінка центру

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *