ОСТАННІ НОВИНИ

За місяць використання Рrozorro «Львівгаз» зекономив майже десять тисяч

|

В серпні ПАТ «Львівгаз» приєднався до електронних закупівель на ProZorro та здійснив перші відкриті торги. Уже за результатами двох тендерів, які були проведені цього місяця, підприємству вдалося зекономити маже 10 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі підприємства.

газ

На першому етапі фахівці підприємства проводили торги на матеріали зі стандартною специфікацією. Це дозволило швидше освоїти можливості електронного майданчика та процес закупівель. У серпні, за результатами відкритих торгів, на потреби підприємства було придбано більше півсотні пачок паперу, 60 м. куб щебеню та 20 м.куб піску. Завдяки тому, що торги проводились відкрито підприємству вдалося зекономити в середньому 15% від стартової ціни товарів.

«Такої економії вдалося досягти завдяки відкритості системи та її прозорості. Адже, процедура придбання товарів є публічною та охоплює масштаби усієї країни. Це дозволяє значно розширити коло постачальників та за дешевшу ціну обрати навіть кращі товари» – прокоментував начальник управління матеріально-технічного забезпечення «Львівгазу» Степан Бойко.

У наступному місяці через електронну систему закупівель ПАТ «Львівгаз» планує провести щонайменше ще п’ять тендерів на приблизну суму 100 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *