ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановлюють каналізаційні труби у неканалізованих районах

|

У Львові тривають роботи з каналізування одного з неканалізованих районів у місті – це район приватної забудови вулиць Голубця – Бахматюка – Запольської. Зараз новий колектор прокладають на вулиці Поморянській. Відтак, мешканці цієї вулиці уже у вересні зможуть підключитися до міської каналізації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

каналізація

На замовлення міської ради «Львівводоканал» облаштовує колектор на вулиці Поморянській, зокрема, тут прокладають 80 погонних метрів трубопроводу, монтують каналізаційні колодязі. Наступною вулицею, де прокладатимуть каналізацію стане вулиця Миргородська.

Від початку року каналізацію проклали на вулицях Зборівська – 140 м.п., Горівська, Січнева – 270 м.п., Дріжджова – 115 м.п., Милорадовича – 60 м.п., Бахматюка (до Личаківської) – 300 м.п., Горіхова – 120 м.п., Корецька – 216 м.п. Загалом прокладено 1,2 км нових каналізаційних трубопроводів та каналізовано близько 50 будинків.

У цьому році за кошти міського бюджету планується продовжити роботи по виготовленню проектно-кошторисної документації та проведенню робіт по наступних вулицях: Болбочана, Тернова, Старознесенська, Балкова, Подолинського, Тарасівська, Тракт Глинянський, Ряснянська, Брюховицька, будівництво мереж водопостачання та водовідведення у житловому масиві Білогорща.

На цей рік на каналізування вулиць в міському бюджеті передбачено близько 20 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *