ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці Львівщини «полюють» на порушників на воді

|

Працівники Золочівського відділу поліції провели спільний з працівниками Львіврибоохорони рейд, метою якого було виявлення порушень безпеки руху маломірних суден на водних об’єктах. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

7

Рейд пройшов на технічному озері у Золочеві. Під час перевірки  правоохоронці виявили ряд порушень правил використання човнів місцевими рибалками. Щодо них було складено три протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1, ст.116 КУпАП (використання маломірних суден, що є не зареєстрованими у встановленому порядку) та зроблено сім попереджень про порушення.

8

Головний спеціаліст відділу держаного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Львівській області Геннадій Знаменок роз’яснив рибалкам які маломірні судна,  відповідно до Постанови КМУ від 26.09.97 р. № 1069 підлягають обов’язковій реєстрації у Судновій Книзі України.

9

Також правоохоронці провели профілактичну роботу щодо дотримання водіями правил користування маломірними суднами на водних об’єктах, оглянули господарство та прокатну базу маломірних суден. Особливу увагу приділили дотриманню вимог випускного режиму маломірних суден у плавання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *