ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники львів’янам: «Скажи дякую Садовому, що пішки йдеш додому»

|

Мер Львова провів переговори з перевізниками, що пікетували піл стінами львівської міської ради.  Невдоволені водії маршруток готові піти на компроміс із Садовим, як голова міста виконає хоча б дві з їхніх умов, передає кореспондент Львівського порталу.

пікет перевізників

Перевізники зачитали Садовому п’ять основних вимог щодо змін в перевезенні. Однією з вимог було встановлення окремих маршрутів для людей, котрі мають пільги, або обмеження часу для пільговиків у транспорті. Також вони вимагають відновлення робочої групи, яка буде складатися з представників влади, роботодавців та представників громадськості. Не оминули й питання щодо створення нового тендерного комітету та змінити умови конкурсу, а також запровадження електронного квитка.

На сьогодні, за словами перевізників, у Львові стоїть вже близько 300 транспортних засобів і вони не збираються поновлювати свою роботу. Аби обговорити всі умови водіїв та представників громадськості Андрій Садовий призначив другу зустріч сьогодні (30 серпня) на 19:00. За словами ініціативною групи, якщо їх вимоги не будуть почуті, то сьогодні перевізники заблокують рух в центрі міста, а завтра зупинять рух маршруток взагалі.

Також страйкарі наголосили на великій кількості погроз і вимагають гарантування безпеки всіх, хто приймає участь в акції протесту. З початку страйку з посади водія звільнили вже декілька осіб. Як наголосила ініціативна група: «Нам вже немає чого втрачати». Також один з перевізників наголосив, що якщо їх умови не будуть переглянуті, то він власноруч підпалить свій громадський транспорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *