ОСТАННІ НОВИНИ

Маршруткам, які залишили львів'ян без доїзду, обіцяють врізати фінансування

|

У передчутті е-квитка кожен перевізник хоче «надихатись, як перед смертю». Так прокоментував нинішній страйк перевізників депутат Львівської міської ради Любомир Босаневич на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

маршуртка

«В передчутті великої біди, е-квитка, кожен перевізник хоче ” надихатись, як перед смертю”. Всі чудово знають поки маршрут не буде прибутковим на +70-90% то його спеціально робитимуть збитковим, тобто поки водій не матиме з рейсу 500-900 грн. він на цей маршрут не вийде, або буде їхати на додаткове коло. Тут крутиться такий обсяг чорної готівки, як нарко бізнесі. Підприємливі підприємці користають з того, що управління транспорту засралось на чолі з паном Щиром та Андрійомйвановичом, який за все в місті відповідають та не мають альтернативи перевізникам. Так от, якщо в цьому страйку візьмуть участь хоч один автобус АТП-1, про подальшу підтримку фінансову вони можуть забути. У будь-якому випадку я, як депутат ЛМР, їм про цей страйк згадуватиму довго, та переконуватиму всіх не голосувати в подальшому за кошти для цього АТП», – написав він.

Як повідомляв Львівський портал, нині у Львові страйкують перевізники, через це на зупинках громадського транспорту утворилися величезні черги. Додамо, що нині у Львові не курсує майже половина маршруток.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *