ОСТАННІ НОВИНИ

«Лімо» не пов’язує підрив їхнього автомобіля із діяльністю підприємства

Соломія Григор'єва, Львівський портал

|

ПАТ «Львівський Холодокомбінат» (ТМ «Лімо») не пов’язують підрив їхнього службового автомобіля із конкуренцією чи тиском на саме підприємство. Про це на прес-конференції розповіли представники холодокомбінату, передає кореспондент Львівського порталу.

підрив авто лімо

ПАТ «Львівський Холодокомбінат» не пов’язує підрив автомобіля з конкуренцією, адже, за словами керівництва, «Лімо» працює прозоро і має хорошу репутацію.

«Підприємство за останні роки розвивається, збільшує штат. До нас немає питань ні зі сторони податкової, ні зі сторони банку, з яким ми співпрацюємо. Жодного тиску ми не відчували і не відчуваємо. Підприємство працює в штатному режимі, і основне завдання зараз, щоб воно в такому режимі і працювало», – сказав голова правління «Львівського Холодокомбінату» Олег Манохін.

Також стало відомо, що троє чоловіків, які загинули внаслідок вчорашнього вибуху автомобіля Mercedes-Benz G-Класу, стажувались на охоронців «Львівського Холодокомбінату». Серед загиблих був один 32-річний чоловік та двоє 22-річних. Що ж стосовно четвертого охоронця, якому вдалось вижити, то він знаходить в лікарні у стані середньої важкості.

«Зараз ми займаємося організацією похоронів та компенсацією всіх витрат сім’ям загиблих охоронців. Також розглядається питання про матеріальну підтримку цих родин», – додав Олег Манохін.

Більше інформації представники підприємства не надали, адже вважають, що це може загрожувати слідству.

Нагадаємо, вчора у Старому Селі вибухнув автомобіль, унаслідок чого загинули три особи. Пізніше з’явилась інформація, що, ймовірно, це був замах на керівника ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богдана Копитко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *