ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового божаться, що не возять нове сміття на Грибовицьке сміттєзвалище

|

Сьогодні на території ЛКП «Збиранка» відбулася зустріч комісії з діяльності сміттєзвалища з представниками Малехова, Дублян і Грибович. Прийняли рішення про створення за участі ініціативних мешканців робочої групи, яка працюватиме над вирішенням проблемних питань. Роботи зі стабілізації сміттєзвалища залишаються призупинені до 5 вересня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

сміття

«Серед вимог мешканців надалі залишається призупинення стабілізаційних робіт, наразі до 5 вересня. На вимогу людей стабілізацію сміттєзвалища ми зупинили. Дуже шкода, що ці роботи й надалі призупинені, їх дуже важливо зараз проводити, адже наступає осінній період дощів, а згодом – снігу, що може призвести до нового зсуву сміття в інфільтратні озера, а це загрожує екологічною катастрофою», – розповіла заступник міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.

Ірина Маруняк також зазначила, що сміття на полігон у Грибовичі не вивозиться:

«Жодного вивезення нового сміття на полігон не зафіксовано. Закликаємо всіх фіксувати такі випадки документально, фотографувати, надавати інформацію в проліцію, в ЛКП «Збиранка», якщо хтось незаконно вивозить сміття».

Як повідомляв Львівський портал, активісти помітили свіже сміття на Грибовицькому звалищі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *