ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на змагання з гірського спортивного туризму

|

Львівська федерація спортивного туризму, за підтримки управління  молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради запрошує взяти участь у змаганнях зі спортивного гірського туризму. Змагання відбудуться з 2 по 4 вересня на Чатових скелях поблизу Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

скалолази

Змагання відбуватимуться   на дистанціях другого і  четвертого класів у двох видах програми: «Гірські перешкоди» – особисті змагання чоловіків та жінок, і «Рятувальні технічні прийоми» – змагання зв’язок. Склад команди – 2 особи.

Як зазначають організатори, на  учасників  та гостей змагань очікує досить цікава програма. Зокрема, 3 вересня (субота): о 9:00 – майстер-клас від львівських слеклайнерів  (стрибки та ходіння по стропі); об 11:00 – лекція від інструкторів, як правильно організувати похід (спорядження, ліки, їжа, безпека); з 15:00 – запрошують завітати ветеранів спортивного гірського туризму Львівщини.

Для ветеранів у програмі заходу передбачені: перегляд старих кінофільмів і слайд-фільмів; обмін спогадами про гірські походи; традиційне туристське вогнище, гітара, пісні і просто теплі зустрічі зі старими друзями.

Організатори просять взяти з собою фотографії і звіти з гірських походів, довідки за пройдені походи.

Контактна особа – Коваль Назар, тел.:  096-435-03-81.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *