ОСТАННІ НОВИНИ

В аварії на Львівщині постраждали мама з донькою

|

На Львівщині під час ДТП травмувалась неповнолітня дівчина. Всі обставини автопригоди встановлюються, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ДТП, кювет

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 серпня на автодорозі «Східниця – Пісочна» у Дрогобицькому районі. За попередніми даними, 32-річний львів’янин, керуючи автомобілем  «Рено», не вибрав безпечної дистанції та швидкості руху і допустив зіткнення з автомобілем «Пежо», за кермом якого перебував 31-річний житель Дрогобича.

Внаслідок ДТП водії транспортних засобів не постраждали. Двоє пасажирів автомобіля «Рено», 16-річна донька і 35-річна дружина водія легковика, 25 серпня звернулися за допомогою до медиків, які діагностували в них струс головного мозку та забої.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,-карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *