ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував Відкритий чемпіонат міста зі стрибків у воду

|

Із 26 по 28 серпня на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МОУ (вул. Клепарівська, 39А) кращі спортсмени міста змагатимуться за першість зі стрибків у воду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

стрибки

Цьогоріч участь у змаганнях візьме більше 50–ти кращих юнаків та дівчат категорії «Е», «Д», «С», які постійно займаються у нашому місті та представляють його на спортивних змаганнях різних рівнів, повідомили у управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

«Стрибки у воду – це захоплюючий вид спорту, який вимагає високого рівня майстерності та підготовленості спортсмена. Змагання зі стрибків у воду не так часто відбуваються у нашому місті, як з інших видів спорту, але ми хочемо зробити так, щоб кожен вид спорту максимально розвивався та до якого б залучалося якомога більше дітей», – розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Організатори змагань – Федерація Львівської області зі стрибків у воду і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Програма заходу:

27.08.2016

15:00 год. – розминка

16:00 год. – початок змагань у категорії «Д», «С»

28.08.2016

09:00 год. – розминка

10:00 год. – фінальні змагання

12:00 год. – нагородження переможців, закриття заходу.

Фото: соцмережі

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *