ОСТАННІ НОВИНИ

На Личакові поховали загиблого Героя АТО Олександра Дереша

|

Сотні людей, рідних та близьких, військових побратимів, друзів сьогодні попрощались із львів’янином Олександром Дерешом, який загинув в АТО. Прощання відбулось у гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

42-річний старший офіцер Олександр Дереш залишив наш світ 22 серпня під час виконання бойового завдання у зоні АТО. Поховали Героя на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76.

Олександр Дереш народився 16 серпня 1974 року. Він закінчив Український державний лісотехнічний університет та правничий факультет Львівського національного університету імені  Івана Франка. Служив у прикордонних військах. Був активним учасником подій на Майдані.

В армію він зголосився добровольцем, з 4 вересня 2014 року служив у 44-тій окремій артилерійській бригаді оперативного командування “Захід”. Після демобілізації продовжив службу в ЗСУ на контрактній основі, а цьогоріч завершив курс підготовки офіцерів у Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

В Олександра залишилися двоє дітей: 15-річна донька Марічка та 10-річний син Андрій.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *