ОСТАННІ НОВИНИ

Українка з Німеччини намагалась перевезти через кордон наркотичні препарати

|

Прикордонники відділу «Краковець» завадили спробі перевезення через державний кордон 100 штук таблеток «Трамадол», які є нарковмісними і обіг яких є обмеженим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

8

Таблетки було виявлено під час спільного прикордонно-митного огляду автомобіля німецької реєстрації в пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні. За кермом автівки перебувала 40-річна громадянка України, яка постійно проживає в Німеччині. Жінка жодних товарів та предметів до переміщення через кордон не декларувала, а зазначені таблетки помістила в дорожню аптечку.

Наркомісні таблетки у громадянки вилучені, по факту виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» повідомлено працівників Нацполіції України.

9

Зазначимо, що згідно законодавства України порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, в тому числі і переміщення їх через державний кордон України, суворо регламентовано. Дізнатися які речовини та препарати підпадають під зазначену категорію можна у Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженому Постановою КМУ №770 від 6 травня 2000 року.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *