ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова демонтують сіті-лайти

|

Як поінформували в юридичному управлінні ЛМР, КП «Адміністративно-технічне управління» демонтувало рекламоносії ТзОВ «ЕОН» на проспекті Свободи, термін дії дозволів яких закінчився 19 серпня цього року. Власника було повідомлено ще у липні про закінчення дії дозволів, однак він добровільно не забрав рекламні конструкції, передає Львівський портал.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Оскільки рекламорозповсюджувач добровільно не демонтував сіті-лайти, про закінчення терміну дії дозволів на розміщення яких було повідомлено ТзОВ «ЕОН» у липні 2016 року, їх зняли силами КП «Адміністративно-технічне управління» у встановленому порядку», – зазначили в юридичному управлінні ЛМР.

Нагадаємо, через перенасиченість міста засобами зовнішньої реклами, відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР №672, у Львові встановлено мораторій на видачу нових дозволів на розміщення зовнішньої реклами на магістральних вулицях та обрано орієнтир на поступове зменшення кількості рекламних засобів у місті.

Також, відповідно до Концепції розміщення зовнішньої реклами у місті, зовнішня реклама та реалізація основних напрямків її розвитку у Львові має ґрунтуватися на засадах пріоритетності історичної забудови та зменшення кількості існуючих рекламоносіїв у історичній частині міста.

Фото: ura.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *