ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаєві поліцейські до смерті забили чоловіка на очах у дружини та дітей

|

Вчора у Миколаєві стався шокуючий випадок. Співробітники місцевого відділення поліції на очах у дружини та дітей до смерті забили чоловіка. Про це пише місцеве видання Novosti-n, передає Львівський портал.

4

5

За даними журналістів, інцидент трапився у будинку загиблого. Між чоловіком і дружиною виникла сварка. Жінка викликала поліцію. За викликом спочатку приїхали троє поліцейських, в цей момент чоловік спав на вулиці у своїй машині. Його витягнули з авто та одягли в наручники.

6

Потім приїхало ще троє поліцейських. Чоловіка почали бити прямо на очах у дружини, його матері та двох дітей і забили до смерті.

За словами сусідів, родина була благополучною, жила в достатку. Позитивно описують і загиблого – він не був пияком чи дебоширом.

Біля будинку загиблого зібрались кількасот активістів. Лунають заклики про штурм райвідділу поліції. Жителі не дають поліцейським вивести тіло на експертизу.

7

При цьому в поліції заявили, що перед викликом дружини до поліції звернувся чоловік, який заявив, що загиблий його побив і забрав гроші. Майже в той же час до поліції зателефонувала і дружина.

«Прибувши до місця події, поліцейські встановили, що правопорушник на території свого домоволодіння продовжує вчиняти протиправні дії, а його жінка, почувши, що приїхали правоохоронці, благає про надання допомоги і захисту. Згідно з вимогами ст.45 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські намагались вгамувати порушника, але останній продовжував чинити опір. Враховуючи ступінь громадської небезпеки та з метою забезпечення публічної безпеки, поліцейські застосували заходи фізичного впливу та кайданки. Чоловіку, який продовжував чинити опір, у певну мить стало зле. Правоохоронці викликали карету швидкої медичної допомоги, але медики вже констатували смерть домовласника», – повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

В свою чергу, Генпрокурор Юрій Луценко написав, що “троє врадіївських поліцейських, що підозрюються в жорстокому побиттю чоловіка у Кривому Озері ще вчора затримані. Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолету.
Сьогодні – суд з питання арешту”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *