ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники затримали контрабандиста, що хотів ввезти 700 кілограмів автозапчастин

|

Громадянин України намагався  ввезти велику кількість автозапчастин вартістю майже 150 тисяч гривень без сплати митних платежів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

1

Вчора у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» працівники Львівської митниці  під час митного контролю в  мікроавтобусі знайшли приховані автозапчастини. Їх намагався ввезти смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» мешканець Львівщини. Митники вирішили ретельно оглянути автомобіль, і не помилились. На оглядовому майданчику, в салоні автомобіля було виявлено тормозні диски, тормозні супорта, вакуумні помпи. Загальна вага товару – 753,5 кг.

Оскільки громадянин України не заявив працівнику митниці про наявність у нього товару, що перевищує неоподатковану норму переміщення через митний кордон України,  його дії  мають ознаки порушень митних правил, передбачені ст. 471 МК України.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар вартістю майже 150 тис. грн. вилучено. Справу скерують до суду, який визначить покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *