ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівську вугільну компанію» оштрафували більш ніж на 60 мільйонів

|

Прокуратура запобігла скасуванню податкових повідомлень-рішень про порушення у ПАТ «Львівська вугільна компанія» на суму 61 мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Львівська вугільна компанія

Львівський окружний адміністративний суд погодився із доводами прокуратури Львівської області та відмовив Публічному акціонерному товариству «Львівська вугільна компанія» у задоволенні позову до Сокальської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області про визнання нечинними і скасування податкових повідомлень-рішень, згідно з якими виявлено фінансові порушення на загальну суму 61 млн грн.

Зокрема, вступивши у розгляд зазначеної справи, прокуратурою області доведено правомірність дій податкового органу, яким виявлено порушення у «Львівській вугільній компанії» на згадану суму при формуванні податкового кредиту та сплаті до державного бюджету податку на додану вартість.

Відтак, відповідно до постанови суду, згадані податкові повідомлення-рішення про відшкодування 61 млн грн. компанією не підлягають скасуванню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *