ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують до участі в благодійному забігу «Щасливий кілометр»

|

Компанія Fujikura запрошує до участі в благодійному забігу «Щасливий кілометр». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

забіг

Традиція благодійних марафонів надзвичайно поширена у світі. Кожного року з таких заходів у різні благодійні фонди залучаються кошти, які згодом йдуть на допомогу лікарням і соціальним установам. Компанія Fujikura Automotive Ukraine Lviv прагне започаткувати такі ж марафони у Львові та організовує благодійний забіг “Щасливий кілометр” на підтримку Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ.

“Львівська обласна дитяча клінічна лікарня ОХМАТДИТ займає провідне місце серед дитячих лікувальних закладів Західної України і забезпечує професійною допомогою важкохворих дітей, – говорить  Оксана Лашманова, перший заступник генерального директора компанії Fujikura Automotive Ukraine Lviv. – Розуміючи важливість та складність такої роботи, ми вирішили зробити і свій внесок у цю надзвичайно важливу справу, організувавши благодійний забіг “Щасливий кілометр”, який, ми віримо, стане доброю традицією на щорічній основі”.

4 вересня з 11:00 всі охочі зробити свій “Щасливий кілометр” збираються біля Оперного театру. Звідси і розпочнеться забіг, що завершиться збором учасників у Парку культури. Кожному організатори дають можливість обрати власну дистанцію – 1, 4 або 7 кілометрів. А підготовку на старті та контроль протягом всього маршруту здійснюють спеціально запрошені кваліфіковані тренери – Юлія Нікітіна і Микола Фуртак.

“Благодійний забіг “Щасливий кілометр” покликаний привернути увагу суспільства і до потреб ОХМАТДИТУ, і до здорового, активного способу життя, – каже Мар’яна Возниця, головний лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ. – В цілому світі лікарні та медичні установи залучають позабюджетні кошти. Тепер така можливість є і в нас – завдяки ініціативі Fujikura Automotive Ukraine Lviv”.

Мета заходу – не лише допомогти лікарні, яка рятує дитячі життя, а й показати, що добрі справи робити легко, приємно, весело. Тому в рамках забігу передбачена розважальна програма, нагородження переможців, розіграш призів. А також – забіг найменших учасників із казковими героями на 100 метрів. Ініціатори запрошують всіх, хто має активну життєву позицію та прагне змінювати світ хорошими вчинками.

Реєстрація для участі в забігу на сайті http://happy-kilometer.com.ua/index/index#secondPage

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *