ОСТАННІ НОВИНИ

Виставка безпородних собак у Львові: поїдання корму на швидкість, конкурс костюмів та смуга першкод

|

У Львові 20 серпня вперше відбулася виставка безпородних собак «Просто пес: не просто друг». На вигульно-тренувальному майданчику у Dod Парку, що розташований у парку імені Івана Франка, 14 безпородних собак змагалися у конкурсах на спритність, чемність та творчість.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛКП «Лев».

15
Глядачі та уболівальники змагань

Зранку на майданчику зібралось багато львів’ян зі своїми чотирилапими друзями. Тут були і породисті собаки, і «дворняги», собаки різних мастей, віку та розміру. Хтось прийшов позмагатись, хтось – позайматися на тренажерах. Але усі активно знайомились та спостерігали за дійством.

Собаки, що чекають на господаря
Собаки, що чекають на господаря

Серед 14 безпородних учасників змагань частина були раніше безпритульними, однак їм пощастило знайти вірну сім’ю. До речі, деякі учасники виступали цілими родинами, як, наприклад, песик Бобіч, що переїхав до Львов з Криму.

Виставка розпочалася зі знайомства, а далі почалися конкурси: на проходження тренажерів та перешкод, виконання команд, біг з господарем, конкурс костюмів та творчий конкурс, та навіть змагання на швидкісне поїдання корму. Особливо зворушливим був конкурс смішних історій. Хтось розповідав смішні, а хтось – зворушливі історії про своїх улюбленців.

Собака-герой Філософ
Собака-герой Філософ

Під час заходу ведучий також представив усім присутнім особливих гостей заходу: 5 собак з ЛКП «Лев», які чекають на господаря: Альфа, Дана, Юля, Ральфік та Роббі. Всі охочі могли познайомитись з цими тваринами та дізнатися, як можна забрати здорового і вакцинованого безпритульного собаку додому.

3

Ще одним спеціальним гостем був собака на ім’я Філософ, у якого дуже непроста доля. Невідомі люди завдали йому складних травм, але Філософ вижив і гідно очікує на вірного господаря, що захищатиме його і любитиме.

4

Всі учасники отримали призи та подарунки. Зокрема. В ЛКП «Лев» кожен з учасників зможе безкоштовно пройти грумінг-процедури. А наші друзі з ініціативи Animal-id подарували собакам-учасникам безкоштовне чіпування.

Директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак наголосила: «Любов і відданість не вимірюються породою». Вона подякувала учасникам змагань за те, що не побоялись взяти додому собак з вулиці, адже інакше доля цих тварин могла б бути дуже непростою.

5

Координаторка виставки, представниця Dog-Friendly city Ольга Кирилович наголосила: «Безпородні собаки – усі унікальні створіння, адже кожен з них має своєю історію, часто сумну. Всі учасники – великі молодці. На наступних виставках безпородних собак ми чекаємо на ще більше учасників!».

Фото: ЛКП “Лев”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *