ОСТАННІ НОВИНИ

Вірменські туроператори планують «захопити» Львівщину

|

У рамках одноденного інформаційного туру Львівщину відвідали представники провідного вірменського туристичного агентства “Авіатранс” та міжнародних авіаліній України у Вірменії та Україні – відтак вони планують залучати на Львівщину новий потік туристів.   Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

трускавець

За словами начальника управління туризму та курортів облдержадміністрації Романа Теребенця, компанія “Авіатранс” є одним з найбільших туристичних агентств Вірменії. Відтак зараз “Авіатранс” має намір через свою мережу продавати тури до західної України.

“Вірменську делегацію дуже зацікавили оздоровчі комплекси Трускавця і Східниці. Львівщина може стати для іноземців не лише місцем для оздоровлення, але й цікавим туристичним регіоном. Всього у нас діє 38 санаторіїв, одночасно оздоровитися у яких мають змогу майже 16 тисяч осіб. Тому ми маємо, що запропонувати вірменським туристам й надіємось на подальшу тісну співпрацю з компанією “Авіатранс”, – зазначив Роман Теребенець.

Фото: www.drohobych.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *