ОСТАННІ НОВИНИ

Нелюди напали на лебедів у Стрийському парку. Розшукуються свідки

|

З ночі на ранок суботи, 20 серпня, невідомі особи з хуліганських мотивів налякали лебедів, які містом утримуються на озері у Стрийському парку, та цими діями змусили лебедів покинути озеро та поневірятись містом. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті екології міськради Львова.

лебеді
Попередньо встановлено, що внаслідок цього лебеді отримали важкі пошкодження лап та забій грудини та перебувають у пригніченому стані.
Управлінням екології та благоустрою Львівської міської ради скеровано звернення до Державної екологічної інспекції у Львівській області щодо відкриття адміністративної справи за цим фактом  та вжиття термінових заходів із притягнення винних до відповідальності.
«Враховуючи цей ганебний випадок, просимо всіх небайдужих при найменшій загрозі життю та здоров’ю лебедів повідомляти про це патрульну поліцію міста за телефоном 102 та управління екології та благоустрою за телефоном 297-59-82.
Одночасно хочемо подякувати небайдужим мешканцям, які допомогли лебедям та передали їх до Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру для надання ветеринарної допомоги»,- йдеться у повідомленні.

Фото: iloveukraine.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *