ОСТАННІ НОВИНИ

Обурені громадяни завтра перекриють «діряву» дорогу Хирів-Самбір

|

Мешканці сіл та міста Хирів у Самбірському районі у суботу, 20 серпня, перекриватимуть дорогу Хирів-Самбір у зв’язку із жахливим станом шляху. Про це повідомляють місцеві мешканці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

5

«Терпіння громад сягнуло критичної межі. У зв’язку з аварійним станом дороги Хирів-Самбір (через Скелівку) у суботу  ми громади сіл Слохині, Городовичі, Скелівка, Чаплі і м. Хирова будемо перекривати дорогу на пішохідному переході у м. Хирові. Весь транспорт буде затриманий, зможуть проїхати тільки автомобілі спеціального призначення»,- йдеться у повідомленні.
Мешканці наголошують,  що у м. Хирові того ж числа відбудеться міжнародний форум, приїдуть поважні люди: Генеральний секретар Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Андреас Кіффер, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Королівстві Бельгія, Представник України при Європейському Союзі Микола Точицький, Підкарпатське воєводство Республіки Польща (пані Єва Ланіарт), а також Олег Синютка – голова Львівської ОДА.

4
«То ми пропонуємо всім їхати до м. Хирова по трасі Самбір-Хирів (через Скелівку). Обов’язково оцініть нашу європейську дорогу»,- пишуть активісти.
До участі у форумі запрошені понад 100 представників вітчизняного та іноземного дипломатичного корпусу, члени парламентів іноземних держав, представників центральних органів виконавчої влади України, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій з України, Республіки Польщі, Литовської Республіки, Французької Республіки та Королівства Бельгії.

3

2

Додамо, що мешканці також звернулись до правоохоронців, аби ті надали охорону їхній акції.

1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *