ОСТАННІ НОВИНИ

Неподалік Львова у ДТП зіткнулись чотири автівки з різних областей

|

На автодорозі біля Львова сталося зіткнення чотирьох автомобілів Внаслідок автопригоди за участі автівок з чотирьох областей України, постраждало троє осіб, серед яких дитина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

дтп

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ – Чоп у селі Чишки Пустомитівського району.

За попередніми даними, 29-річний житель Тернопільської області, керуючи автомобілем «Опель Коломбо», скоїв зіткнення із автівкою «Хонда Акорд», за кермом якої перебував 28-річний житель Хмельницької області. У свою чергу «Хонда» зіткнулася із автомобілем “Gelly”, яким керувала 30-річна жителька Львівщини. Від удару легковик “Gelly” в‘їхав у припаркований на узбіччі дороги вантажний автомобіль МАН під керуванням 52-річного мешканця Чернівецької області.

Внаслідок ДТП постраждали 32-річна пасажирка автомобіля «Хонда Акорд», 30-річна жінка-водій автомобіля “Gelly” та її син, який перебував у салоні легковика.

Всі обставини ДТП встановлюються, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *