ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на благодійний забіг, щоб допомогти діткам з ОХМАДИТу

|

У неділю, 4 вересня, у Львові вперше пройде  акція – благодійний забіг «Щасливий кілометр». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

біг

«Твій щасливий кілометр заради дитячого щастя», – саме так трактують організатори заходу цю акцію, адже кошти вилучені під час забігу підуть на потреби Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охмадит», яка щодня надає фахову допомогу та рятує життя маленьких пацієнтів.

«Усі ми чули про Бостонський, Нью-Йоркський, Чиказький, Лондонський і Токійський забіги. Щороку участь у цих забігах бере від 30-ти до 40-ка тисяч людей. Такі масові акції не лише пропагують здоровий спосіб життя, зміцнюють віру у власні сили, а й гучно привертають увагу до важливих проблем», – повідомляють організатори.

В усьому світі благодійники, волонтери та просто небайдужі громадяни допомагають медичним установам, залучаючи позабюджетні кошти для фінансової підтримки закладів

Детальніше ознайомитися  з умовами заходу, програмою та цікавинками, а також зареєструватися  ви зможете на сайті «Щасливий кілометр» – happy-kilometer.com.ua  , а також на сторінці у Facebook. Усі зареєстровані учасники забігу також братимуть участь у розіграші цікавих призів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *