ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти провели концерт на полігоні

|

Курсанти-першокурсники провели концерт художньої самодіяльності на полігоні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

162

Цікаво, що цілий день була злива, і запланований концерт, який повинен відбутися просто неба у виконанні колективів художньої самодіяльності курсантів-першокурсників, які проходять курс первинної військово-професійної підготовки, був під загрозою. Але за кілька годин до його початку в небі над 15-ю ділянкою Міжнародного центру миротворчості та безпеки яскраво засвітило сонечко, а на небі не було жодної хмаринки.

163

Розпочав концертну програму курсант факультету бойового (оперативного) забезпечення Андрій Тимчак з піснею з репертуару народного артиста України Анатолія Матвійчука «Я люблю Україну свою». Своїм виконанням він подарував присутнім гарний вечірній настрій після виснажливого робочого дня.

164

Згодом своє вокальне мистецтво продемонструвала красуня-артрозвідниця Вікторія Гавриленко, яка виконала пісню «Цей край, де я родилась і живу». Її підхопили у естафеті виконання пісень дівчата загальновійськового факультету Ольга Пришневська та Надія Татарчук, пізніше танцювальний колектив представив танець «Чикаго», а чоловічий квартет курсантів Військового коледжу сержантського складу виконав пісню «Чорнобривці».

165

Родзинкою програми став виступ начальника навчально-тренувального комплексу кафедри інженерної техніки факультету бойового (оперативного) забезпечення молодшого лейтенанта Петра Підлісного з піснею «Я – України син».

166

Глядачі влаштували артистам-аматорам овацію та подарували квіти. А на завершення концерту прозвучала пісня «Червона рута», яку співав весь табірний збір.

167

Після завершення заходу начальник табірного збору первинної військово-професійної підготовки полковник Михайло Івасюк подякував артистам і оголосив їм подяки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *