ОСТАННІ НОВИНИ

Полісмени виявили у чоловіків пакет з наркотиками

|

У місті Самборі  у 45-річного місцевого мешканця та 44-річного жителя одного з сіл району виявили пакет з наркотичними речовинами.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Самбірського відділу поліції ГУНП у Львівській області.

наркотики

«У них був пакет чорного кольору з речовиною рослинного походження коричневого кольору, зелений поліетиленовий пакет, в якому була забруднена тканина та речовина світло- коричневого кольору із різким запахом розчинника. Три пакети із брудними тканинами, металева миска, металевий черпак, металева банка (частково наповнена рідиною із різким запахом ацетону та подрібненою речовиною рослинного походження), пластикова пляшка та лійка, яку він зберігав для виготовлення наркотичної речовини «Ширки» для власного вживання. Дані речі були вилучені та відправлені на експертизу», – зазначили у поліції.

За цим фактом відрили кримінальне провадження за ст. 309 ч.1 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмисникам загрожує до трьох років тюрми.

Фото: gk-press.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *