ОСТАННІ НОВИНИ

Кияни дарують особливу лавку Львову

|

Завтра на Сихові встановлять особливу лавку в рамках проекту «Конструктор. Дворики». Лавку, яка може трансформуватися подарували львів’янам кияни. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

136

Лавка-конструктор буде встановлена поруч з відновленим сквером Гідності (поміж школою №98 та дитячим садком №40) і продовжуватиме облаштування навколишньоі території для мешканців за найкращими міжнародними практиками.

137

Для Сихова конструктор передасть громадська організація «Місто-сад», яка створила сквер Небесної сотні у Києві.

Встановлення конструктору дозволить батькам і діткам приємно проводити час, навчаючись розвитковим речам (передбачено можливість встановлення квіткових вазонів; зміні конструктору та ін..), літні люди матимуть змогу спілкуватись в спокійній, сусідській атмосфері.

Під час встановлення конструктора, активісти ГО «Кращий Сихів» презентують авторську каву по-сихівськи, смачнючий лимонад, домашні печива та Запуск Повітряних зміїв.

Як відомо «Конструктор.Дворики» – дослідницький проект, що пролягає в розробці і тестування універсального конструктору для внутрішніх дворів, який буде платформою для об’єднання міської громади, створення комфортних умов для комунікації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *