ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шахрай видурив у молодої мами кошти через інтернет

|

На Львівщині шахрай видурив у жінки гроші за начебто інтернет-покупку. Про це Львівському порталу  повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

шахрай

Так, до Золочівського відділу поліції 16 серпня із заявою про шахрайство звернулася 24-річна жителька Золочівського району. Жінка повідомила, що 10 серпня невідома особа у шахрайський спосіб заволоділа її грошима в сумі 1880 гривень.

Заявниця розповіла, що вирішила придбати дитячий візочок по оголошенню, яке побачила на одному із Інтернет -сайтів. Домовившись по телефону про купівлю візочка, жінка перерахувала кошти в сумі 1880 гривень на вказаний продавцем банківський рахунок. Не отримавши візочка жінка зрозуміла, що стала жертвою ошуканства і звернулася до правоохоронців. «Продавець», звісно, на телефонні дзвінки, після отримання коштів, не відповідав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 КК України (шахрайство). Злочин карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *