ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальники отримують «на горіхи» за рекламні оголошення та графіті

|

Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» з початку року склали 37 адмінпротоколів за фактом несанкціонованого розміщення рекламних оголошень. Найбільше таких порушень виявлено на зупинках громадського транспорту, на опорах вуличного освітлення, на електричних шафах, тимчасових спорудах та інших малих архітектурних формах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

реклама на стовпі

«Під час обстежень ми проводимо фотофіксацію порушення  та скеровуємо вимогу балансоутримувачам щодо очищення елементів благоустрою від несанкціоновано розклеєних рекламних оголошень, а також графіті», – каже інженер сектору нагляду за станом благоустрою Юрій Крижанівський.

Відтак, з початку цього року балансоутримувачам елементів благоустрою було скеровано 60 телефонограм та понад 300 вимог.

Нагадаємо, за розклеювання реклами у недозволених місцях притягуватимуть  до відповідальності згідно ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стаття передбачає накладання стягнень розміром від 850 до 1700 грн. на посадових осіб та  від 340 до 1360 грн. на громадян.

Фото: rvnews.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *