ОСТАННІ НОВИНИ

Для першокурсників Академії сухопутних військ влаштували спортивне свято

|

На базі Центрального містечка Міжнародного Центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось спортивне свято серед курсантів-першокурсників, які проходять курс первинної військово-професійної підготовки, передає Львівський портал.

4

Згідно із програмою змагань майбутні офіцери визначали кращих в естафеті 6×400 метрів, воєнізованій естафеті, підйомі обертом на перекладені, підтягуванні, згинанні та розгинанні рук в упорі на брусах, а також у грі з шахів, волейболі та перетягуванні канату.

3

Боротьба у всіх видах була дуже напруженою, особливо у перетягуванні канату, де з самого початку змагання фаворита визначити було надзвичайно важко. Під час кожної сутички учасники змагання буквально викладали останні сили, аби вирвати жадану перемогу.

1

За підсумками спортивного свята почесне третє місце зайняли спортсмени 1-ї роти факультету бойового застосування військ. Друге місце вибороли курсанти 4-ї роти факультету ракетних військ і артилерії, а лаври переможця отримали представники 3-ї роти факультету ракетних військ і артилерії.

2

Усі команди-переможниці, а також найкращі курсанти в індивідуальному заліку, отримали від керівництва табірного збору первинної військово-професійної підготовки заслужені нагороди із солодких подарунків.

5

Фото: asv.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *