ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі в будинок керівника комунального підприємства кинули гранату

|

На Дрогобиччині прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

граната Ф-1

Дрогобицькою місцевою прокуратурою взято на контроль розслідування обставин події, яка мала місце у ніч з 12 на 13 серпня цього року, коли невстановленою особою у Дрогобичі кинуто на приватне подвір’я керівника комунального підприємства бойову ручну гранату РГ-42, вибухом якої пошкоджено автомобіль та фасадну стіну сусіднього будинку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України, процесуальне керівництво в якому здійснюється прокуратурою.

Водночас, сьогодні працівниками Дрогобицької місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Дрогобицького МВ УСБ України у Львівській області у межах іншого кримінального провадження щодо незаконного обігу наркотиків проведено обшук у помешканні місцевого жителя в місті Дрогобичі, в ході якого виявлено та вилучено гранати «Ф-1» та «РГД-5», а також робочі записи щодо тактики ведення саперно-підривної діяльності.

За вказаним фактом місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, із попередньою кваліфікацією – ст. 263 КК України (незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *