ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин з ДЦП вирушив у 100-денну подорож 12 країнами на велосипеді

|

Сьогодні, 13 серпня, у Львові на площі Ринок стартував Всесвітній рух допомоги людям з обмеженими можливостями, які мріють подорожувати – On 3 wheels (На трьох колесах). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

велотур

Перший проект – велоподорож зі Львова до Лісабону на трьох колесах. Нагадаємо, 20-річний Іван Маслюк, який хворий на ДЦП, разом з друзями подолає понад 5000 км через 12 країн. Іван щодня їхатиме на спеціальному велосипеді до 100 кілометрів.

«Цією поїздкою ми хочемо не лише здійснити мрію Івана, але й довести, що люди з ДЦП та іншими фізичними вадами можуть втілювати будь-які мрії. І головне, що обмежені фізичні можливості не можуть бути перепоною для мандрівок», – розповідає друг Івана та координатор проекту Олег Савчук.

Доброї подорожі мандрівникам побажав заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко та вручив Іванові Маслюку ювілейну монету ім.Короля Данила Галицького. «Дуже дякую, що ви робите так, що не існує кордонів, що не існує обмежень. Бажаю вам щасливої дороги, дякую за цей хороший прецедент», – зазначив Андрій Москаленко.

«Хочу подякувати всім друзям, які допомагали здійснити мою мрію. Дякую людям, які сьогодні прийшли провести мене. Без вашої підтримки і допомоги це все було б неможливо. Все найбільше в світі починається з дружби. Я дуже вдячний Богові, що Він оточує мене правильними людьми. Я зараз відчуваю себе людиною, в якої здійснюється мрія. Це неймовірне відчуття. Дякую, що ви прийшли сюди розділити його зі мною», – сказав перед стартом Іван Маслюк.

За словами Олега Савчука, подорож займе близько 100 днів. За мандрівкою можна буде слідкувати на фейсбук-сторінці та на сайті: там викладатимуть відеоматеріали про подорож. Також там є вся інформація та реквізити для охочих долучитися фінансово.

Організатори зазначили, що під час цієї подорожі вони збиратимуть кошти для того, щоб здійснити мрію вже іншої людини.

Більше інформації на фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/on3wheels та на сайті https://on3wheels.org.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *