ОСТАННІ НОВИНИ

Уродженець Львівщини Захтій – «російський ватник», а не український диверсант, - Геращенко

|

Уродженця Львівщини Андрія Захтія, якого ФСБ затримала як начебто українського диверсанта, російські агенти використовують як «консерву». Про це повідомив нардеп Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Якщо «Зая» і агент, то точно не українських спецслужб. Швидше за все, його використовують як «консерву» агенти ФСБ. А сидіти йому не вперше. Він звик. Потім ще пенсію в РФ за особливі заслуги, дивись, дадуть. Загалом незграбна робота. Навіть «візитівку Яроша» підкинути не здогадались», – прокоментував він затримання Андрія Захтія.

За словами Геращенка, Андрій Захтій – налаштований  проти України і двічі судимий рецидивіст по кличці «Зая».

2

«Він був засуджений у 1998 році на 6,5 років позбавлення волі за грабіж вчинений групою осіб. Відсидів чотири роки у Львівській виправній колонії номер 40, але на шлях виправлення не став. Потім був повторно притягнутий до кримінальної відповідальності у 2008 році за шахрайство, підробку документів та низку інших злочинів, однак відбувся на диво легко – судимістю і невеликим штрафом. У 2011 «Зая» набрався боргів в рідному місті Бориславі Львівської області і тупо втік від кредиторів до Москви. Потім перебрався в Євпаторію, де жив до сих пір.Під час Майдану «Зая», як середньостатистичний ватник, постив у себе «ВКонтакті» антиукраїнські гасла», – написав він.

Як повідомляв Львівський портал, ФСБ затримали в Криму уродженця Львівської області, який начебто є українським диверсантом, хоча насправді підтримував російську агресію в Україні.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *