ОСТАННІ НОВИНИ

Руслана показала, як по-варварськи вирубують наші Карпати

|

Відома українська співачка Руслана стала активним учасником соціальної місії «Збереження карпатських пралісів». Експедиція має на меті показати не лише феномени Карпат, а й велику їх трагедію – те, як вони «лисіють».  Отож співачка щодня  публікує на своїй сторінці у Facebook фото зафіксованих рубок лісу, передає  Львівський портал.

1

«Якщо так вирубувати Карпати, як це відбувається сьогодні, то через 10 років ми можемо забути про Карпати, як курорт.

Сьогодні я пробую достукатися до всіх і зупинити знищення золотого ресурсу Карпат, який випилюють бензопилою, підбираючись до реліктових верхівок пралісів. Гроші осідають по кишенях окремих людей, місцевих корупціонерів, та в київських кабінетах. Той ліс, який сьогодні зникає через «чорні схеми», мав би стояти віками і стати основним ресурсом Карпат не як лісоповалу, а як зцілення і майбутнього найкращого курорту України та Європи», – переконана Руслана.

2

Відтак вона закликає українців не бути байдужими до цієї трагедії: «Наша місія полягає в розширенні природних парків і передачі невилучених земель в їх користування. Замовчування не дає нам перспективи.  Будемо мовчати – будемо терпіти таке хамство. Почнемо діяти – хами самі підуть».

3

5

4

6

7

8

9

10

Фото: Facebook Руслани

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *