ОСТАННІ НОВИНИ

Через підпільний лотерейний бізнес львів'янин «влетів» на майже 130 тисяч

|

У Львові суд призначив покарання для організатора діяльності підпільного закладу із розповсюдження миттєвих лотерей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Суд визнав винним 34-річного львів’янина у організації грального бізнесу та призначив йому покарання – штраф у розмірі 7500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (127,5 тисяч гривень) з конфіскацією грального обладнання.

2

Нагадаємо, працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили «підприємця», котрий у нежитловому приміщенні по вулиці Стрийській у Львові організував діяльність закладу із розповсюдження миттєвих лотерей, у якому всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги азартного характеру та виплачувалась грошова винагорода.

3

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні закладу правоохоронці виявили та вилучили 12 системних блоків із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, грошові кошти, виручені від гри, лотерейні білети миттєвої лотереї з однаковим серійним номером, касовий принтер, на якому друкувались лотерейні білети, а також чорнові записи та бухгалтерську документацію щодо діяльності закладу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Фото: поліція

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *