ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни задоволені зупинкою швидкісних поїздів на станції Підзамче, - Укрзалізниця

|

Більше тисячі пасажирів за місяць позитивно оцінили зручність користування зупинкою швидкісних поїздів на станції Підзамче у Львові. ПАТ «Укрзалізниця» продовжує запроваджувати європейську практику, коли в межах великих міст існує кілька залізничних зупинок, щоб розподілити пасажиропотік та зменшити навантаження на головну станцію міста, передає кореспондент Львівського порталу.

підзамче

Зупинка на станції Підзамче була запроваджена з 10 липня, адже це найближча станція до центру Львова. До того ж до багатьох житлових масивів зі станції Підзамче дістатися можна набагато швидше та зручніше, ніж із центрального залізничного вокзалу Львова. Наразі опрацьовується питання зупинки на зазначеній станції для поїздів далекого сполучення та регіональних.

Нагадаємо, що поїзди Інтерсіті+ № 741/742 Дарниця – Трускавець – Дарниця та № 743/744 Дарниця – Львів – Дарниця в межах Києва зупиняються на станціях Дарниця, Київ-Пасажирський та Святошин, а в межах Львова на станціях Підзамче та Львів.

Такий підхід дозволяє пасажирам економити час і обирати найбільш привабливий для себе вокзал. Окрім того, це дозволяє зменшити навантаження на інфраструктуру міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *