ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді двох чоловіків затримали на розкраданні шахти

|

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників, котрі намагались викрасти майно з території колишньої шахти. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

шахти

5 серпня у Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від 56-річного місцевого мешканця про те, що невідомі особи через проламану стіну проникли на територію котельні колишньої шахти, розташованої у Червонограді та намагаються викрасти майно котельні, а саме електропроводку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили, що до скоєння цього злочину причетні 50-річний раніше судимий та 32-річний червоноградці. Речові докази, а саме елементи електроосвітлення у них вилучено.

Відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.15 та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *