ОСТАННІ НОВИНИ

У Буському районі викрили підпільну пивоварню

|

У Буському районі Львівської області 4 серпня під час здійснення слідчо-оперативних заходів в межах кримінального провадження виявили підпільну пивоварню. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

1

Процес пивоваріння і реалізації пива через торгівельну мережу області був поставлений «на потік», а технологічне обладнання не поступалося відомим Львівським пивоварням. Щоправда, для заощадження власних прибутків і несплати податків, псевдопідприємці жодним чином не потурбувалися про реєстрацію свого бізнес проекту та отримання необхідних дозволів і ліцензій.

2

Правоохоронцями виявлено чорнові записи, спецобладнання, 18 чанів для варіння та бродіння, шланги, електронасоси, електрощитову для керування процесом виробництва, спирт; 50 літрові металеві кеглі та бочки, пластикові пляшки для розливу готової продукції; пшеницю, ячмінь, кукурудзу, хміль, карамель в гранулах у мішках. Проведено відбір взірців готової продукції на місці виробництва та в місцях реалізації для експертного дослідження.

3

Загальна вартість виявленої готової продукції, сировини та предметів виробництва сягає понад 2 млн грн.

4

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *