ОСТАННІ НОВИНИ

Інтерактивна мапа для студентів ЛНУ: усі факультети, їдальні, зупинки тощо

|

Для студентів Франкового вишу у Львові створили Інтерактивну мапу корпусів і гуртожитків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційного забезпечення університету.

карта

Так, з 1 вересня у Львівському національному університеті імені Івана Франка з’являться десятки тисяч першокурсників. Дехто із них народився і живе у Львові, а решта приїде на навчання з різних куточків України, міст і сіл.

Тому, щоб якнайшвидше адаптуватися в Університеті, краще вивчити усі важливі маршрути, дізнатися, де знаходяться корпуси, бібліотеки чи просто можна смачно пообідати, абітурієнти можуть скористатися Інтерактивною картоюhttp://www.lnu.edu.ua/about/contact-information/interactive-map/, розміщеною на  офіційному сайті вишу.

На мапі позначені усі факультети, коледжі, гуртожитки та бібліотеки Університету. За допомогою спеціальної опції у нижньому правому куті карти можна визначити своє місце перебування і прокласти найкращий маршрут до потрібного корпусу. Така опція стане у пригоді найперше тим першокурсникам, які приїхали на навчання з інших населених пунктів і поки ще добре не вивчили місто. А у верхньому лівому куті на карті є меню «Позначки», за допомогою якого можна знайти їдальні, парковки, комп’ютерні класи, музеї, архіви, медпункти та зупинки.

Інтерактивна карта буде корисною і під час відпочинку, адже на ній позначені місця, де можна цікаво провести вільний час: університетський Центр культури та дозвілля, актова зала, ботанічні сади, спорткомплекси, спортзали, басейни, парки.

Нагадаємо, уже відомі імена тих абітурієнтів, які навчатимуться у Львівському національному університеті ім. І. Франка на бюджеті. Абітурієнти, які виявлять бажання навчатися у виші за контрактом, повинні написати відповідну заяву до 10 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *