ОСТАННІ НОВИНИ

Як на Львівщині прикордонники «відбивали наступ ворога»

|

У Великих Мостах завершилися тактичні навчання з бойового злагодження прикордонної комендатури швидкого реагування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкодонслужби України.

1

Так, на базі Кінологічного навчального центру у м. Великі Мости завершилися тактичні навчання з бойового злагодження прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал».

2

Прикордонники в польових умовах, максимально наближених до бойових, протягом двох тижнів відпрацьовували злагодженість у діях всіх ланок підрозділу.

3

За легендою український кордон перетнула колона броньованої техніки. Миттєво надійшов наказ її зупинити, тож прикордонники мали швидко зорієнтуватись, зупинити наступ та відпрацювати тактику відбиття раптових нападів противника. Кулиметники із бойового броньованого автомобіля «Козак» притискали піхоту до землі, а снайпери підрозділу, не давали ворогам підняти голову. Бронетехніку противника прикордонники знищували із станкових протитанкових гранатометів СПГ-9, РПГ, автоматичних гранатометів АГС-17 та мінометів.

4

Усі бойові завдання прикордонники виконали на відмінно, а умовний наступ противника відбито та забезпечено недоторканість державного кордону.

5

6

7

Фото: Держприкодонслужба

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *