ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові будуватимуть притулок для бездомних тварин на уявній території?

|

У Львові міська рада ухвалила у 2015 році будівництво Муніципалнього притулку для тварин н неіснуючій земельній ділянці. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив голова ГО «Зоозахисний фронт» Юрій Микитюк.

iшевченка

За його словами, Мініципальний притулок мав бути збудований за адресою вул. Шевченка, 366-а. Втім зараз під цим номером розташована будівля, ніякої території немає.

«Найближча територія розташована на відстані 1,3 км від цього місця. Це якась махінація. Команда Садового – це кримінальний клан. Земля не під ти номером будинку, який є найближчий – це дозволяє передати в інші руки. Якщо ця земля ще не опинилася в чужих руках, то ми її повернемо і там буде Муніципальний притулок», – обурюється зоозахисник.

Додамо, що проект Муніципального притулку накреслили для Львова ще у 2012 році. У 2015 році ухвалою міської ради про «Регулювання чисельності безпритульних тварин на 2015-2020» рр., де чітко вказано, що у зазначений термін такий притулок має бути збудований.   Це мав би бути притулок не лише для бездомних собак, але й для котів.

Фото: газета «Ратуша»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *