ОСТАННІ НОВИНИ

«Своїм» – будь ласка, а «чужим» – зась. Як у Садового затверджують містобудівні умови для зведення будинків

|

Виконком Львівської міськради затвердив ПАТ “Львівське автотранспортне підприємство – 14630” містобудівні умови і обмеження на будівництво житлового будинку на вул. Городницькій, 47. Про це повідомляють Варіанти.

4

Іншими словами, ПАТ «ЛАП – 14630» отримало дозвіл на зведення житлового комплексу за вказаною адресою. Кожну з секцій (з 2-ї по 9-ту черги будівництва) виконком затверджував окремим рішенням – питання порядку денного № 47-54.

У розпорядженні Варіантів опинилися документи управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради за підписом начальника управління Юліана Чаплінського. Мова йде про затверджені управлінням містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство – 14630» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель на вул. Городницькій, 47.

1

2

3

У документі зазначено, що 1 квітня 2016 року забудовник укладає договір оренди земельної ділянки за вказаною адресою терміном на 10 років. І вже 25 квітня 2016 року, тобто трохи більше, ніж за три тижні, управління архітектури в особі Юліана Чаплінського видає забудовнику містобудівні умови та обмеження на першу чергу будівництва.

Як інформує видання, будь-який експерт, хто хоча би поверхнево цікавиться такими темами, запевнить, що в настільки стислі строки такі документи у Львівській міській раді отримати неможливо. Хіба що, звісно, це питання курується з головного кабінету львівської Ратуші. Більше того, документацію на будівництво такого об’єкту управління архітектури видає навіть без розгляду на засіданні містобудівної ради. А це – обов’язкова процедура, адже мова йде про величезний житловий комплекс на 9 секцій, що розташоований досить близько до центральної частини міста, зокрема й тої, що перебуває у зоні охорони ЮНЕСКО.

Водночас, як повідомляв Львівський портал, гучне питання щодо будівництва на вулиці Стрийській, 108, яке управління архітектури гальмує ось уже півроку, перенесли на наступне засідання виконкому.

Фото: Варіанти

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *