ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське сміття добралося до Чернівців

|

Сміття зі Львова возять на смітєзвалище у Чернівці. Про це повідомила депутат Чернівецької міськради Наталія Якимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

сміття

«До мене, як до представника громади м.Чернівці звернулись громадяни із проханням перевірити інформацію стосовно ввезення на Чернівецьке міське сміттєзвалище сміття із Львова. Ряд офіційних джерел підтвердили мені цю інформацію: сміття із міста Львів ввозиться на Чернівецьке сміттєзвалище вже протягом 2-3 днів!», – написала вона.

На її переконання ввезення львівського сміття має бути негайно призупинене.

«На сьогодні Чернівцях не має сміттєпереробного заводу. А саме сміттєзвалище має можливість забезпечувати потреби лише м.Чернівці, а не інших регіонів. Вважаю, що на сесії міської ради, засідання якої триває сьогодні, дане питання має бути прокоментоване відповідальними особами. Постає питання: хто відповідатиме за збитки, що завдаються екології міста, і за екологічну катастрофу, яка може настати в місті в результаті ввезення великої кількості сміття із сусідніх регіонів?», – додала депутат.

Фото: lviv.vgorode.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *