До Дня Незалежності з Ужгорода до Києва влаштовують велопробіг

|

З нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України відбудеться масштабний велопробіг з Ужгорода до Києва за участі ветеранів Афганістану. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Ода Львівщини.

вело

Велопробіг триватиме з 16 до 24 серпня. Учасники заходу вшанують загиблих військових у бойових діях та покладуть квіти до пам’ятних знаків. Також під час велоподорожі вони зустрінуться із родинами загиблих воїнів АТО і ветеранами війни.

У Львові до учасників акції долучаться й львівські спортсмени-велосипедисти із обласної Федерації велосипедного спорту,  члени Львівської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану та громадської організації “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”.

Теренами області велопробіг відбудеться за маршрутом “Верецький перевал-Тухолька-Стрий-Львів-Броди” з 17 до 19 серпня. У місті Лева також запланована зустріч із ветеранами 80-ї аеромобільної бригади, вшанування пам’яті загиблих учасників АТО на Личаківському кладовищі. Також учасники заходу покладуть квіти до пам’ятного знаку “Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр”. У Львові вони перебуватимуть 18 серпня. А веломарафон вулицями міста має розпочатись з вул. Стрийської о 14:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *