ОСТАННІ НОВИНИ

Вирубка дерев у Музеї народної архітектури та побуту не підтвердилася

|

Представники управління екології та благоустрою Львівської міської ради спільно з працівником Музею народної архітектури та побуту у Львові провели обстеження території Музею народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай» на предмет виявлення можливого протиправного видалення зелених насаджень – вирубки дерев. Таким чином працівники міськради та музею відреагували на публікації у ЗМІ про можливу вирубку на території Музею народної архітектури та побуту у Львові під будівництво майбутнього візит-центру.

За результатами обстеження спеціалісти дійшли висновку, що жодного здорового дерева не зрізано та загалом неправомірного видалення зелених насаджень у  Шевченківському гаю останнім часом не здійснювалось.

При обстежені території Музею народної архітектури та побуту у Львові був також присутній кореспондент «Львівського порталу».

Водночас, на запитання нашого кореспондента: «Чи будуть рубати дерева під час побудови візит-центру в Шевченківському гаю?», представник управління екології та благоустрою міськради відповіла: «Візит-центру ще немає. Це лише проект, ідея. Немає жодного документа. Коли це все буде, повністю уся документація, тоді й можемо давати дозвіл на вирубку дерев».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *