ОСТАННІ НОВИНИ

Від Перемишлян до Франківщини обмежили рух транспорту

|

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на автомобільній дорозі Т-14-17 Куровичі – Рогатин на ділянці від міста Перемишляни до межі з Івано-Франківською областю, рух автомобільного транспорту буде здійснюватись однією смугою почергово (у реверсному режимі). Про це Львівському порталу повідомили у Службі автомобільних доріг.

1

Дорожники  розпочали роботи в межах Перемишлянського району з найважчої ділянки, яка потребує посилення дорожньої основи методом холодного ресайклінгу. В подальшому на даній автодорозі зміцнять основу методом додавання ЩПС (щебенево-піщаної суміші) та влаштують асфальтобетонне покриття.

Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям за тимчасові незручності у зв’язку з проведенням ремонтних робіт та звертається до водіїв: будьте максимально уважні та обачні під час поїздок та дотримуйтесь правил дорожнього руху! Пам’ятайте, що лише дотримання Вами Правил дорожнього руху – гарантія безпеки для кожного.

Роботи проводяться за рахунок надходжень до спеціального фонду обласного бюджету 50 відсотків від суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на території Львівської області згідно рішення Львівської обласної ради від 12.01.2016 року №47.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *