ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах поїзд насмерть збив велосипедиста

|

Протягом тижня, від 25 до 31 липня липня через власну необережність та внаслідок нехтування правилами безпеки на Львівській магістралі травмувалися 3 сторонні особи, один чоловік загинув. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

залізниця костилі

Трагедія, що забрала людське життя трапилася 26 липня на залізничному переїзді станції Броди. 47-річний місцевий мешканець, не впевнившись у безпечних умовах руху, виїхав велосипедом на залізничний переїзд, до якого наближався локомотив. Помітивши людину на колії, машиніст зробив кілька гучних сигналів і застосував екстрене гальмування. На жаль, чоловік не зреагував на гудки локомотива, а гальмівного шляху важкої машини не вистачило, аби запобігти біді. Внаслідок наїзду велосипедист зазнав травм, несумісних із життям.

Два випадки травмування залізничники зафіксували через перехід колії у невстановленому місті. Двоє чоловіків травмувались на перегонах Рокосово – Хуст та Новоселиця – Мамалига. Порушники не реагували на звукові сигнали машиніста та не помітили наближення потяга, внаслідок чого потрапили у лікарні із травмами.

Додамо, від початку 2016 року на об’єктах регіональної філії «Львівська залізниця» зафіксовано 61 випадок невиробничого травматизму, із яких 36 – зі смертельними наслідками, у тому числі травмовано 4 дитини (2 – смертельно).

Залізничники вкотре закликають громадян, які перебувають на об’єктах інфраструктури, керуватися здоровим глуздом, суворо дотримуватися правил безпечної поведінки на магістралі. Адже порушення цих правил – єдина причина випадків, що призводять до травмування і нерідко завершуються каліцтвом та смертю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *