ОСТАННІ НОВИНИ

На прибирання та «озеленення» «Піскових озер» за 2,5 роки витратили 800 тисяч гривень

|

За два з половиною роки на догляд за парком «Піскові озера», а саме – прибирання сміття, підмітання доріжок, викошування газонів, зрізання сухих дерев та висадку кількох саджанців комунальне підприємство «Боднарівка» витратило 803 100 гривень. Таку інформацію підприємство надало на відповідне депутатське звернення для нардепа Ігоря Васюника, яке є у розпорядженні Львівського порталу.

Піскові_Озера

Дочірне підприємство «Бондарівка» Львівського комунального підприємства «Зелений Лев» у період з 2014 по 2016 відповідно до укладених із Департаментом містобудування договорів надавало послуги з санітарного очищення та озеленення парку. За цей час підприємство виконало такі роботи: збір сміття, підмітання доріжок, очищення урн від сміття, прибирання берегів озера від сміття, а також викошування газонів, зняття сухостійних та аварійних дерев і посадка саджанців молодих дерев.

На санітарне очищення парку було надано:

2014 рік – 179,8 тисяч гривень

2015 рік – 256 тисяч гривень

На озеленення території:

2014 рік – 103,2 тисячі гривень

2015 рік – 127,3 тисяч гривень.

За січень-травень 2016 рік на очищення та озеленення «Піскових озер» витратили 136 800 гривень.

Варто додати, що підприємство «Бондарівка» запевняє, що не виступало замовником та не було виконавцем інших робіт, проведених в парку «Піскові озера» і порекомендувало за такою інформацією звернутись до Департаменту містобудування Львівської міськради. Як зазначили помічники народного депутати, вони перенаправили відповідне звернення до цього Департаменту, тому далі буде…

Нагадаємо, що раніше Львівський портал писав про вкрай жахливий теперішній стан «Піскових озер» та зникнення чималих коштів з бюджету, запланованих на оснащення парку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *